Přeskočit na obsah
Úvod » Bílé zboží » Epilátory » Recenze Eta Fenite 834790000 – dlouhodobé a efektivní odstraňování chloupků

Recenze Eta Fenite 834790000 – dlouhodobé a efektivní odstraňování chloupků

Celkové hodnocení

Dlouhodobé řešení v kategorii Epilátory

Seznamte se s bezbolestným, dlouhodobým odstraňováním chloupků pomocí IPL epilátoru Eta Fenite v naší recenzi. .. Detailní informace

Podrobné hodnocení

  • 7/10
    Příprava
  • 8,5/10
    Účinnost
  • 9/10
    Komfort
  • 6/10
    Cena
  • 10/10
    Životnost

Klady

  • Snadné použití
  • Účinek viditelný po měsíci
  • Bezbolestné ošetření
  • Dlouhá životnost přístroje

Zápory

  • Nutnost oholení před ošetřením
  • Vysoká pořizovací cena

Moje zkušenost

“Přestože IPL epilátor přináší některé výzvy, jako je nutnost oholení před použitím a vyšší počáteční náklady, jeho výsledky a životnost to vše vyvažují. Pokud chcete dlouhodobou a efektivní řešení na odstranění chloupků a zlepšení pleti, tento produkt stojí za zvážení. ”

Porovnat nabídky e-shopů, které produkt nabízejí →

Vlastní zkušenosti s používáním

Přiznám se, měla jsem z počátku trochu obavy. Ale nakonec, po několika pokusech, mohu říci, že IPL epilátor je snadný na použití. Jeho ovládání mi přijde velmi jednoduché, na což musím upozornit. K epilaci těla jsem potřebovala zhruba půl hodiny, což mi přijde přijatelné, vzhledem k tomu, že výsledkem má být dlouhotrvající hladkost.

Pozitivní aspekty a účinky

Postupně jsem začala pozorovat první účinky. Chloupky na bradě mi takřka přestaly růst a pigmentace od sluníčka na tvářích se začala redukovat díky omlazovacímu nástavci. Je pravda, že tato změna nenastala ze dne na den, ale po měsíci pravidelného používání.

Tím nejlepším na epilátoru je ale jeho bezbolestnost. Absolutně mě nepobolívalo ani těch pár minut, kdy jsem ho používala. Iveta z uživatelské recenze mj. zmiňuje příjemné teplo, které přístroj vyzařuje. A musím souhlasit, je to velmi relaxační.

Co mi trochu vadilo

Ale jak to tak bývá, i na tomto produktu jsem našla pár věcí, které mi úplně neseděly. Největším zádrhelem je, že před každým ošetřením musím oholit ošetřovanou plochu žiletkou. To mi přijde trochu komplikované a mnohdy jsem na to zapomněla, což mi pak samozřejmě přidalo další práci.

Co považuji za nevýhodu tohoto přístroje je jeho cena. Mnozí uživatelé si stěžovali, že se zhola nic neděje, což bych u takto drahého přístroje opravdu nečekala. Podobnou zkušenost naštěstí nemám, ale myslím si, že by to mohlo někoho odradit od koupi.

Závěrem

Každý produkt má své plusy a mínusy a tento IPL epilátor není výjimkou. Celkově si myslím, že je to super pomocník pro moderní ženu, která má ráda pokožku hladkou na dotek a bez chloupků. Nebýt vysoké ceny a nutnosti oholení před každým ošetřením, byl by to pro mě perfektní přístroj.

Na druhou stranu, po měsíci používání jsem opravdu viděla výsledky a chloupky mi začaly ubývat. Mimo jiné jsem ocenila i bezbolestnost a snadnou manipulaci s přístrojem. Navíc přístroj slouží i jako omlazovač pleti, což mi přijde jako příjemný bonus.

No a co se týče životnosti, ta je u tomto přístroje opravdu vysoká. V závislosti na intenzitě používání by mě měl vydržet až deset let a to stojí za zmínku!

Takže pokud nevadí vyšší pořizovací cena a nutnost oholení před každým ošetřením, tak vám tento přístroj můžu vřele doporučit. Opravdu dělá, co slibuje.

Kde Eta Fenite 834790000 koupit?

euroking.cz euroking.cz

6702 recenzí

Do obchodu

5411 Kč

elektroexpert.cz elektroexpert.cz

427 recenzí

Do obchodu

5999 Kč

teshop.cz teshop.cz

7510 recenzí

Do obchodu

6084 Kč

notino.cz notino.cz

271731 recenzí

Do obchodu

6148 Kč

allegro.cz allegro.cz

24229 recenzí

Do obchodu

9664 Kč

Zkušenosti dalších zákazníků

zatím nemohu soudit, neboť účinek se může prokázat od 4 mesíců do 1,5roku pravidelného používaní. perfektní je, že ošetření celého tela nezabere déle než 30 min (a to jsem zkoušela poprvé), cvikem to půjde rychleji.

Ověřený zákazník

Mám jej teprve krátce, ale chloupky už začínají mizet. Je to bezbolestné a snadno se s přístrojem manipuluje. Jsem ráda, že jej mám.

Ověřený zákazník

Po půl roce používání dle harmonogramu se nedělo vůbec nic, ani titěrný náznak mizení či slábnutí chloupků. A to i přesto, že v návodu stojí že je přístroj nejvíce účinný na černé chloupky na velmi světlé kůži, což splňuji. Po půl roce jsem se přestala orientovat dle harmonogramu, používám ho každý týden a po dalších dvou měsících – stále nic. Po kontaktování podpory ETA zda je možné přístroj reklamovat, jelikož by mohl být můj kus vadný, jsem nedostala reakci.

Ověřený zákazník

IPL epilátor opravdu funguje, po měsíci používání se růst chloupků na bradě takřka zastavil, jsem velmi spokojená.Omlazovací nástavec pomaloučku likviduje drobné pigmentace od sluníčka. Pouze návod je trošku složitější.

Ověřený zákazník

Přečíst všechny zkušenosti zákazníků →

Koupit či neokoupit Eta Fenite 834790000?

Kupte, pokud…

Hledáte dlouhodobé řešení

Díky vysoké životnosti přístroje, která se pohybuje až kolem 10 let, jde o investici na delší dobu.

Chcete efektivní a bezbolestné odstranění chloupků

Recenze uživatelů i vlastní zkušenost potvrzují, že IPL epilátor skutečně funguje a odstraňuje chloupky bez jakékoliv bolesti.

Oceňujete multifunkční zařízení

Kromě odstraňování chloupků má tento přístroj i omlazovací nástavec, který redukuje pigmentaci a stimuluje tvorbu kolagenu.

Nekupujte, pokud…

Chcete vidět rychlé výsledky

První účinky a redukce chloupků se projeví až po delším pravidelném používání (cca po měsíci).

Máte nízký rozpočet

Jde o drahý přístroj, který si nemusí dovolit každý. Je třeba zvážit, zda vám jeho výhody převažují nad vyšší náklady.

Nechcete se před každým ošetřením holit

Korektního efektu dosáhnete pouze při oholení ošetřovaných partií před každým použitím.

Najít nejvýhodnější nabídku

FAQ – Často kladené otázky

Co bylo považováno za největší nevýhodu produktu?
Největší nevýhoda byla potřeba oholit ošetřovanou plochu žiletkou před každým ošetřením a vysoká cena produktu.
Jak dlouho trvá, než se ukážou první výsledky?
První výsledky by měly být viditelné po měsíci pravidelného používání.
Je používání IPL epilátoru bolestivé?
Ne, použití IPL epilátoru je zcela bezbolestné.
Jak dlouho může tento IPL epilátor vydržet?
Dlouhověkost tohoto IPL epilátoru je až 10 let běžného používání.
Kde lze IPL epilátor použít?
IPL epilátor lze použít na epilaci nohou, předloktí, oblasti třísel, podpaží i horního rtu.
Je tento epilátor vhodný pro všechny typy chloupků a pokožky?
IPL epilátor je možné použít na různé typy chloupků a pokožky, ale dosahuje nejlepších výsledků u tmavších chloupků a světlejších tónů pokožky.
Jak funguje nástavec pro omlazení pokožky?
Nástavec pro omlazení pokožky stimuluje tvorbu kolagenu, což zajišťuje pevnost a pružnost pleti.

Parametry

Název produktu: Eta Fenite 834790000
Typ produktu: Epilátory
Výrobce: ETA
Barva: bílá
Bikini hlava: ne
Satinelle Ice: ne
Vodotěsnost: ne
Osvětlení: ne
Na obličej: ano
Typ: IPL
Senzor tlaku: ano
Počet rychlostí: 5
Systém napájení: síťové
Masážní systém: ne
Systém nadzvedávání chloupků: ne
Bezdrátové použití: ne

Fotogalerie

Test: Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Podívejte se na Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Shrnutí: Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Testování Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Verdikt: Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Poznámky k Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Pohled na Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Zkušenost s Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Hodnocení: Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Hodnocení Eta Fenite 834790000

Eta Fenite 834790000

Skvělý průvodce světem epilátorů

Chceš, aby byla tvá pokožka hladká a bez chloupků, ale nechceš trávit dny v holicích salonech? Pak je epilátor právě pro tebe! Ale jaký z mnoha dostupných modelů vybrat? Pojďme se na to podívat.

Jaké jsou možnosti

Na trhu existují různé typy epilátorů a každý z nich má své specifické vlastnosti. Například klasické epilátory, které chloupky vytrhávají z kůže, poskytují dlouhotrvající výsledky, avšak mohou způsobit nepohodlí. Máš citlivou pokožku? Pak uváži o epilátorech s chladicími hlavicemi, které sníží pocit nepohodlí. Dále jsou tu i IPL (intenzivní pulzní světlo) epilátory pro odstranění chloupků pomocí světelné energie.

Na co se zaměřit při výběru

Při výběru epilátoru je nutné dbát na několik rozhodujících faktorů. Jeden z nich je počet pinzet. Platí jednoduché pravidlo: čím více pinzet, tím rychlejší epilace. Ale pozor, více pinzet může také znamenat více bolesti. Představ se, jaká tvá úroveň tolerance bolesti je a podle toho zvol epilátor.

Dalším faktorem je rychlost. Některé epilátory umožňují regulovat rychlost epilace, což ovlivňuje jak efektivitu, tak nepříjemné pocity. Vybírej modely s nastavitelnou rychlostí, pokud chceš mít větší kontrolu nad procesem.

Epilátory – výhody a nevýhody

Epilátory jsou skvělým pomocníkem v boji proti nežádoucím chloupkům. Jejich hlavní výhodou je dlouhotrvající efekt, na rozdíl od holení, kdy chloupky narostou zpět již za pár dní. Navíc, pravidelnou epilací můžeš dosáhnout postupného oslabení a řídnutí chloupků.

Na druhou stranu, epilace může být pro někoho bolestivá záležitost. Kromě toho, pokud bude chloupky vytrhávat nesprávným směrem, může dojít k jejich zlomení a v důsledku tomu k zarostlým chloupkům. Proto je třeba následovat pokyny výrobce a provádět epilaci správně.

Ať už tě láká jakýkoli typ epilátoru, je dobré si před koupí vždy důkladně zjistit vše, co je třeba vědět – mechanika fungování, doporučené způsoby použití, možné nežádoucí účinky a nároky na údržbu. A nezapomeň, že pokud si vybereš dobře, tvůj epilátor bude tvým věrným parťákem na dlouhou dobu!

Nejprodávanější z kategorie epilátory