Přeskočit na obsah
Úvod » Bílé zboží » Rýžovary » Recenze ETA Grano 2139 90000 – usnadní vaření a ušetří čas v kuchyni

Recenze ETA Grano 2139 90000 – usnadní vaření a ušetří čas v kuchyni

Celkové hodnocení

Kvalitní investice v kategorii Rýžovary

Nový rýžovar ETA Grano 2139 90000 transformuje vaření rýže a luštěnin na jednoduchou činnost díky bezpečnostním prvkům a praktickým funkcím. Přečtěte si naši podrobnou recenzi. .. Detailní informace

Podrobné hodnocení

  • 9,5/10
    Praktičnost
  • 9/10
    Kapacita
  • 9,8/10
    Ovládání
  • 9/10
    Funkce
  • 9,2/10
    Cena

Klady

  • Malý a skladný
  • Jednoduché ovládání
  • Dostačující kapacita pro čtyřčlennou rodinu
  • Automatický provoz
  • Funkce udržování teploty
  • Bezpečnostní prvky
  • Přijatelná cena

Zápory

  • Zatím žádné

Moje zkušenost

“Rýžovar ETA Grano je skvělou volbou pro každou domácnost, kde se pravidelně vaří rýže či jiné luštěniny. Své místo si najde i v menších kuchyních díky svému kompaktním rozměrům. Jeho jednoduché ovládání a praktické funkce jako udržování teploty a bezpečnostní prvky přispívají k celkové uspokojivosti. Vzhledem k ceně kolem 749 Kč považuji rýžovar za kvalitní investici, která usnadní vaření a ušetří čas v kuchyni.”

Porovnat nabídky e-shopů, které produkt nabízejí →

Praktičnost a jednoduchost

Na první pohled mě oslovil kompaktní vzhled rýžovaru ETA Grano. Je malý a skladný , takže se snadno vejde i do menší kuchyně. Nepotřebuje moc místa, což oceňuji, protože v naší rodině každý centimetr na kuchyňské lince počítá.

Co mě překvapilo, byla neuvěřitelná jednoduchost ovládání . Návod na použití jsem si připadala, jako bych četla recept na vaření těstovin – je to opravdu tak snadné!

Velikost a kapacita

Při prvním použití mě mile překvapila velikost nádoby. I přesto, že je rýžovar skladný, jeho maximální kapacita je 0,75 kg surovin (hmotnost před vařením), což je více než dostatečné pro naši čtyřčlennou rodinu. Ať už je to rýže, luštěniny či cereálie, všechno se do nádoby pohodlně vejde.

Příjemným bonusem je také to, že nádoba je vyjímatelná, z hliníku a má nepřilnavý povrch. To usnadňuje jak její vyprázdnění, tak i údržbu .

Funkce a provoz

Propadla jsem kouzlu automatického provozu tohoto rýžovaru. Nepotřebuji se strachovat, že by mi voda vyvařila, nebo že by mi rýže vychladla. Díky funkci udržování teploty můžu dokončit přípravu dalšího chodu a rýže zůstává stále teplá. Toto je pro mě obrovský plus.

Ještě jednou bych chtěla zdůraznit, že jsem zatím nenarazila na žádný problém s tímto rýžovarem, vše funguje jak má.

Inovativní je také bezpečnostní prvky, které tento rýžovar nabízí. Je opatřen bezpečnostním spínačem , který nedovolí zapnutí přístroje bez vložení vnitřní nádoby. Navíc oba boky rýžovaru a poklice jsou opatřeny tepelně izolovanými rukojetěmi, což zabezpečuje bezpečnou manipulaci.

Cena a dostupnost

Co se týče ceny a dostupnosti, našla jsem rýžovar ETA Grano v několika online obchodech za cenu kolem 749 Kč. Myslím si, že tato cena je velice fér a odpovídá kvalitě.

Zkušenosti dalších zákazníků

splnil mé očekávání

Ověřený zákazník

Spokojenost, bez jediné chyby.

Ověřený zákazník

Splnilo mé očekávání, rýže je chutná.

Ověřený zákazník

Prozatím vše dobré.

Ověřený zákazník

Přečíst všechny zkušenosti zákazníků →

Koupit či neokoupit ETA Grano 2139 90000?

Kupte, pokud…

Chcete kompaktní a efektivní kuchyňský pomocník

Rýžovar ETA Grano nabízí skvělou kombinaci malých rozměrů a velké kapacity. Pokud vaše kuchyň není obzvláště prostorná, ale potřebujete připravit jídlo pro více lidí, tento rýžovar je pro vás ideální volbou.

Potřebujete jednoduché ovládání a údržbu

Rýžovar ETA Grano je velmi jednoduchý na ovládání a údržbu, což vám usnadní život, pokud nechcete trávit příliš mnoho času kuchyní.

Hledáte multifunkční pomocník

S tímto rýžovarem si snadno a zdravě připravíte nejenom různé druhy rýže, ale i luštěniny, polévky nebo cereálie.

Nekupujte, pokud…

Preferujete manuální vaření

Pokud preferujete tradiční metody vaření a máte rádi větší kontrolu nad procesem, pak tento automatický rýžovar nemusí být pro vás ta pravá volba.

Jste jediný uživatel

Tento rýžovar je ideální pro přípravu jídla pro více osob. Pokud jste jediný uživatel, může být jeho kapacita pro vás nadbytečná.

Nemáte rádi elektronické spotřebiče

Jestliže nepreferujete elektronické spotřebiče v kuchyni a máte rádi spíše klasické metody vaření, pak tento rýžovar asi neoceníte.

Najít nejvýhodnější nabídku

FAQ – Často kladené otázky

Je nabídka funkčních programů pestrá?
Rýžovar ETA Grano má základní funkce pro přípravu jídla a udržování teploty. Pro konkrétní funkcionalitu je lepší se podívat do manuálu od výrobce.
Má rýžovar ETA Grano nastavitelnou teplotu?
Tento model rýžovaru nemá funkci nastavitelné teploty.
Je rýžovar ETA Grano těžký k převozu?
Rýžovar ETA Grano je lehký a snadný na manipulaci díky skladnosti a kompaktnosti.
Jak snadno se rýžovar udržuje?
Rýžovar ETA Grano je vybaven vyjímatelnou nádobou s nepřilnavým povrchem, což usnadňuje čištění a údržbu.
Kolik stojí rýžovar ETA Grano?
Cena rýžovaru ETA Grano se aktuálně pohybuje kolem 749 Kč.

Parametry

Název produktu: ETA Grano 2139 90000
Typ produktu: Rýžovary
Výrobce: ETA
Objem: 1 l
Příkon: 400 W
Max. váha rýže: 0.75 kg
Hmotnost: 2.05 kg
Časovač: ne
Automatické vaření: ano
Odložený start: ne
Udržování teploty: ano

Fotogalerie

Verdikt: ETA Grano 2139 90000

ETA Grano 2139 90000

Zkušenost s ETA Grano 2139 90000

ETA Grano 2139 90000

Shrnutí: ETA Grano 2139 90000

ETA Grano 2139 90000

Pohled na ETA Grano 2139 90000

ETA Grano 2139 90000

Hodnocení ETA Grano 2139 90000

ETA Grano 2139 90000

Testování ETA Grano 2139 90000

ETA Grano 2139 90000

Rýžovary: Jak vybrat ten pravý pomocníka do kuchyně?

Možnosti a typy rýžovarů

Prvním krokem, který je potřeba pro správný výběr rýžovaru, je pochopit možnosti a typy těchto zařízení. Není to jen o tom, jestli umí uvést rýži do správné konzistence. Spousta rýžovarů dnes nabízí funkcionalitu více než jen vaření rýže. Mezi nejoblíbenější patří například funkce na přípravu pokrmů na páře (ideální pro přípravu zeleniny nebo masa) nebo speciální programy pro exotické druhy rýže jako je sushi nebo basmati.

Výhody a nevýhody rýžovarů

Rýžovary představují velké zjednodušení pro ty, kdo vaří rýži pravidelně. To, co byste museli sledovat na sporáku, za vás udělá samo zařízení. Mezi hlavní výhody patří právě automatický provoz, jednoduchá údržba nebo možnost udržet pokrm teplý delší dobu.

Samozřejmě existují i nevýhody. Mezi ně se řadí menší flexibilita ve vaření než na sporáku, nutnost pracovat s určitým množstvím surovin, nebo poměrně větší nároky na skladovací prostor.

Na co se zaměřit při výběru

První věc, na kterou byste se měli soustředit, je velikost rýžovaru. Pokud vaříte pro celou rodinu, volte spíše větší objem. Na druhou stranu, pokud vaříte rýži jen pro sebe, menší rýžovar může být praktičtější a šetrnější k místu v kuchyni.

Podstatné je také sledovat, jaké doplňkové funkce rýžovar nabízí. Mají některé rýžovary speciální funkce, které by vám usnadnily vaření? Funkce jako automatické udržování teploty, přepínání mezi různými typy rýže či speciální programy na sushi mohou být to pravé pro vás.

A samozřejmě nemějte na posledním místě ani design a kvalitu provedení. Pokud trávíte hodně času v kuchyni, chcete, aby do ní rýžovar esteticky zapadal. Kvalita materiálů a zpracování zase ovlivňuje dobu, po kterou vám bude rýžovar sloužit.

Závěrem

Výběr rýžovaru může být náročný, ale pokud se zaměříte na důležité faktory, které jsme probrali, může se stát z rýžovaru skutečný parťák do vaší kuchyně. Nezoufejte, pokud se vám nezadaří hned napoprvé. Třeba si jen potřebujete na nový pomocník zvyknout.

Nejprodávanější z kategorie rýžovary