Přeskočit na obsah
Úvod » Dům a zahrada » Vířivky » Recenze Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458 – Kvalitní a komfortní řešení pro relaxaci.

Recenze Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458 – Kvalitní a komfortní řešení pro relaxaci.

Celkové hodnocení

Komfortní relaxace v kategorii Vířivky

Hledáte-li pro domácí relaxaci vířivku, může být ideálním řešením Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458. Přečtěte si naši podrobnou recenzi. .. Detailní informace

Podrobné hodnocení

  • 8,5/10
    Instalace a první uvedení do provozu
  • 7/10
    Použitelnost a komfort
  • 7,5/10
    Kvalita materiálů
  • 6,5/10
    Údržba a odolnost
  • 9/10
    Spotřeba energie
  • 7,3/10
    Poměr cena/výkon

Klady

  • Systém ohřevu vody je efektivní
  • Solinátor pro jednoduchou údržbu vody
  • Snadná instalace a uvedení do provozu
  • Ovládání prostřednictvím aplikace
  • Příjemně teplá voda a dostatek trysek pro masáže
  • Čistá a voňavá voda díky solinátoru
  • Nízká spotřeba energie
  • Osvětlení dodává vířivce atmosféru

Zápory

  • Časté odpojování od wi-fi
  • Potřeba pravidelného nafukování
  • Otravný zámek na dálkovém ovladači
  • Filtry je třeba čistit každý den
  • Nedostatečné flexibilita trysk pro masáže
  • Nepraktický manuál
  • Absence různých režimů provozu a možností nastavení

Moje zkušenost

“I přes některé nedokonalosti, jako pravidelné nafukování a problémy s Wi-Fi připojením, je vířivka Intex kvalitním a komfortním řešením pro relaxaci doma. Při uvážení jejího dostupného cenového bodu a funkčnosti dmých jsem spokojen s mým nákupem a doporučil bych jí i ostatním, pokud hledají rozumné řešení domácí vířivky.”

Porovnat nabídky e-shopů, které produkt nabízejí →

Jak jsem se rozhodl pro koupi

Moje rozhodování pro koupi vířivky značky Intex bylo založeno na srovnávání různých parametrů a zhodnocení recenzí ostatních uživatelů. Rozhodl jsem se pro model s 120 vzduchovými masážními tryskami a příkonem 2000 W, který se zdál pro moje potřeby jako nejlepší volba.

Systém ohřevu vody mě zaujal svou efektivitou, neboť dokáže ohřívat či chladit vodu rychlostí 1,5 až 2,5 °C za hodinu. A abych pravdu řekl, takový komfort jsem očekával i od takto vybavené vířivky. Solinátor s příkonem 20 W se mi jevil jako dobrá volba pro snadnou údržbu kvality vody.

Instalace a uvedení do provozu

Vířivka se přepravuje ve složeném stavu, což usnadňuje manipulaci. Instalace byla snadná, díky dobrému manuálu, i když to byl jen v angličtině. Nicméně, díky českému návodu ke stažení a videím na YouTube to nebyl problém. Samotná vířivka se nafoukne vzduchovou pumpou s výkonem 800 W za pár chvil.

Co se aplikace týče, prostřednictvím ní jsem mohl přímo nastavit vířivku odkudkoliv ze svého telefonu nebo tabletu, což bylo velmi pohodlné. Díky tomu jsem například mohl nastavit teplotu vody na příjemných 38°C, ještě než jsem dorazil domů.

Používání vířivky a různé výzvy

V prvních dnech používání se vířivka zdála jako skvělá investice. Voda v ní byla příjemně teplá, trysek bylo dostatek pro masáže a po dlouhém dni jsem se těšil na relaxaci.

Ale pak se objevil první problém. Asi tak jednou týdně se mi odpojila wi-fi, takže jsem musel řídicí jednotku připojovat zpět.

Bohužel, v průběhu měsíce provozu jsem narazil na několik dalších problémů:
  • Pochopil jsem, že vířivka se musí pravidelně nafukovat. Tento proces byl překvapivě ruční a ne že by byl nějak obtížný, během tří týdnů se klapka pro dofukování částečně zlomila
  • Dálkový ovladač měl super otravný zámek, který nelze trvale deaktivovat
  • Trysky, ačkoli nastavitelné, nebyly dostatečně flexibilní k dosažení oblasti zad.

Na druhou stranu, voda v bazénu byla vždy čistá a voňavá díky solinátoru. Navíc dárek v podobě podhlavníků od jednoho obchodu byl také příjemným bonusem.

Myslím, že to co chybí nejvíce jsou různé režimy provozu a možnosti nastavení. Například nejdéle, co můžete nechat běžet masáž je 30 minut. Také byla absence informací v manuálu, který by potřeboval více detailů a jasnější pokyny pro nastavení a údržbu vířivky.

Co se týče údržby, bylo trochu náročné, neboť každý den jsem musel vyčistit filtry kvůli znečištění vodou. Ačkoli výrobce uvádí, že filtry stačí vyměnit jednou za čtvrt roku, prakticky to vypadalo jinak.

Naproti tomu osvětlení vířivky bylo velmi pěkné a dodávalo vířivce atmosféru, zvláště večer. Překvapivě také spotřeba energie nebyla tak velká, jak jsem čekal. Díky dobré izolaci se vířivka během noci příliš neochladila, takže jsem nemusel ohřívat vodu před každým použitím.

Závěrem…

Nová vířivka od společnosti Intex mi přinesla hodně pohodlí, ale také několik problémů. Jsou věci, jaké bych u takového zařízení čekal jako samozřejmé, avšak zatím to vypadá, že takové představy nejsou automaticky splněny.

Kde Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458 koupit?

oaza.cz oaza.cz

10387 recenzí

Do obchodu

19001 Kč

relaximo.cz relaximo.cz

N/A recenzí

Do obchodu

19350 Kč

kamody.cz kamody.cz

15770 recenzí

Do obchodu

19389 Kč

koupelnovevybaveni.cz koupelnovevybaveni.cz

3222 recenzí

Do obchodu

20452 Kč

mall.cz mall.cz

511529 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

bazenyakce.com bazenyakce.com

181 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

sport365.cz sport365.cz

7746 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

prima-darky.cz prima-darky.cz

523 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

net-market.cz net-market.cz

3041 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

bazeny.it bazeny.it

1559 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

bestseller.cz bestseller.cz

2637 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

tvproducts.cz tvproducts.cz

20164 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

tv-products.cz tv-products.cz

2792 recenzí

Do obchodu

20999 Kč

obchodprodilnu.cz obchodprodilnu.cz

4660 recenzí

Do obchodu

21477 Kč

datart.cz datart.cz

86795 recenzí

Do obchodu

21490 Kč

ebshop.cz ebshop.cz

329 recenzí

Do obchodu

21490 Kč

onlineshop.cz onlineshop.cz

47318 recenzí

Do obchodu

21490 Kč

babydracek-com-scripts-index.php babydracek-com-scripts-index.php

1136 recenzí

Do obchodu

21579 Kč

sedco.cz sedco.cz

422 recenzí

Do obchodu

21890 Kč

bazenyshop.cz bazenyshop.cz

7371 recenzí

Do obchodu

21890 Kč

eberry.cz eberry.cz

16100 recenzí

Do obchodu

22593 Kč

maxikovy-hracky.cz maxikovy-hracky.cz

29475 recenzí

Do obchodu

22880 Kč

Zkušenosti dalších zákazníků

Těžko říct, zda za 30000.-kč je to výhra, nebo ne. Máme vířivku již měsíc a pro mě velké zklamání je, že se musí stále dokola nafukovat! Pokud je venku 25°C a více, vydrží do druhého dne.Pokud je venku kolem 20°C musíte jí ráno dofouknout a večer zase dofouknout.Debilní je, že hadici na dofouknutí musíte manuálně připojit k vířivce a manuálně k jednotce. Na jednotce je pákový mechanismus ke kterému je mizerný přístup. Navíc je vyroben z plastu, který po měsíci každodenního zavírání a otevírání prostě prasknul. Nechápu, proč by filtrační jednotka nemohla mít jeden vzduch.okruh s čidlem tlaku a automaticky po spuštění vířivku dofouknout. Pak by to byl perfektní produkt a odpustil bych mu i ty mouchy.Výrobce sice v návodu uvádí, že přes noc vířivka změkne, ale že by se ranním sluncem měl objem opět dorovnat. Kdepak.V pátek jsme odjeli na víkend a po návratu v neděli už byla vířivka zplihlá tak, že z ní unikala voda. Tohle je velmi, velmi otravné. Čili kdo nechce každý den dělat otroka, ohnout se, odjistit klapku, nasadit hadici, zajistit, odšroubovat kryt, založit bajonet, odemknout DO, spustit foukání, počkat až se nafouká, vypnout DO, odejmout bajonet, zašroubovat krytku, odpákovat mechanismus, vyndat hadici, zapákovat mechanismus… Ať si tuto vířivku ROZHODNĚ NEKUPUJE! Jinak je to samo super mažňáckej pocit vlézt si večer do 38°C vody zarelaxovat si, ale hodil by se k tomu ještě nějaký robotický sluha. Joo a solanka funguje parádně, lepší než chlór který vám pak bublá do obličeje a pálí z něj oči.

Ověřený zákazník

Mám vířivku nainstalovánu teprve jeden týden, zkušenosti sbírám, ale s ohledem na nepřiložení českého návodu se musím držet jen pracně vyhledaných rad a návodů z internetu. Bohužel se voda zkazila hned po dvou dnech a přestože je v ní dost volného chlóru a i ostatní hodnoty podle přiložených testerů odpovídají normálu, voda je zakalená. Filtraci mám puštěnou každý den několik hodin, sanitaci průběžně, ale výsledek žádný. Navíc se některé návody z internetu liší, dokonce je v jednom napsáno, že by se voda z vířivky měla každý týden měnit (objem 800 l). A také pozor na kartuše. U těch je v jednom návodu napsáno, že by se měly měnit každé 3 dny (našel jsou je ke koupi po šesti kusech za cca 250-300,- Kč). To by pak provoz lezl pěkně do peněz.

Ověřený zákazník

Po první sezóně sháním rákos co se dává k posteli a půjde kolem vířivky. Nedá se totiž absolutně zabránit tomu, aby si ta chlupatá bestie nevyzkoušela, jak se na tom brousí drápky. Počítal jsem s tím, že to ten materiál vydrží. Celé léto jsem obden ofukoval a vymýšlel nějakou automatiku, co by to dělala za mě. Díry po drápcích nenajdete, ale pokud přes ty dírky poteče voda, krásně vám to syčí za hlavou. Přihodil jsem k tomu pískovou filtraci, protože děti tu vířivku milují, ovšem má to svá úskalí. 🙂 Kartušový filtr je drahý a ucpaný prakticky ihned a čištění je obtížné a tlakový spínač to vypne a když to nezachytíte, máte studenou vodu. Vlhkost ve víku způsobí tlení a časem to zapáchá. No zkrátka je s tím dost starostí a tak zatímco jiní se baví, mně už se dovnitř ani nechce. Bavím se údržbou. Ti, co se v ní jen rochní, si ji nemůžou vynachválit. Spotřeba elektriky není nijak brutální. Při nahřívání to standardní zásuvku zahřeje, ale nerozpálí. Zas takový terno to není.

Ověřený zákazník

NEKUPUJTE INTEX NE a NE !! varování..!! já nechápu dobré recenze anebo je to proto že lidé hodnotí velmi brzy, ano zapnou ji novou a ona funguje, nám přestaly jít masážní trysky kvůli kterým jsme ji koupili hned po měsíci používání první rok, jenže jsme udělali chybu, že jsme motor – kde závada je – neodeslali na reklamaci ihned ale dojeli léto do září protože byla ta vedra – a tím to začlo – vířivku odešlete do opravy – měsíc čekáte, přijde po dvou použitích opět trysky nejdu .. a daší oprava.. pak uděláte chybu když ji nevyužíváte v zimě, záruka běží a další problém je když dosáhnete 3. stejné závady – obchod již tuší o co půjde a začne se s vámi dohadovat že ji nepřijme že není prokázáno.. ble ble vážně vás vyfakují.. a tato závada nikdy nebyla odstraněna. z jiného zdroje mám to, jak je s INTEXEM takto napáleno spousta lidí, a pak nechápu proč sem nedávají ty recenze.. byla jsem varována ale pozdě.. my nyní máme možnost se soudit, v plánu mám dát to celé obchodní inspekci – ale kdo z vás chce nervy – každý se chcete koupat – tak laskavě tuto značku obejděte obloukem – radím vám velmi dobře !!!!!!! prostě 3 stejné reklamace vám nikdy neuznají !!!!!!!!!!!!!!!!

Ověřený zákazník

Přečíst všechny zkušenosti zákazníků →

Koupit či neokoupit Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458?

Kupte, pokud…

Hledáte komfort

S 120 vzduchovými masážními tryskami a příkonem 2000 W je tato vířivka skvělou volbou pro ty, kteří hledají pohodlí a relaxaci po náročném dni.

Hodnotíte snadnou údržbu kvality vody

Díky solinátoru s příkonem 20 W je údržba kvality vody snadná a bez potřeby přidávání chemikálií.

Oceňujete snadnou instalaci

S praktickým manuálem, nafukovací vzduchovou pumpou a inovativní ovládací aplikací bude instalace a uvedení do provozu hračka.

Nekupujte, pokud…

Očekáváte bezproblémové použití

Vířivka se musí pravidelně i ručně nafukovat, což může být pro některé uživatele nepohodlné a nepraktické.

Nechcete čelit výpadkům spojení

WiFi se může často odpojovat, což může způsobovat nepříjemnosti při ovládání vířivky přes aplikaci.

Očekáváte komplexní manuál

Balíček neobsahuje český manuál, takže pokud neovládáte angličtinu ani nemáte přístup k internetu pro stažení českého manuálu, může být instalace a údržba složitější.

Najít nejvýhodnější nabídku

FAQ – Často kladené otázky

Je složitá instalace vířivky?
Není, díky přiloženému návodu a dostupným videím na YouTube. Vířivka se navíc nafukuje samo pomocí vzduchové pumpy.
Jak často je potřeba nafukovat vířivku?
Podle zkušeností bývá potřeba nafukovat vířivku téměř každý den.
Jak dlouho trvá ohřev vody ve vířivce?
Vířivka dokáže pomocí topidla s příkonem 2 000 W ohřívat či chladit vodu rychlostí 1,5 až 2,5 °C za hodinu.
Je potřeba často měnit filtry?
Ano, filtry byly potřeba čistit každý den kvůli znečištění vodou.
Jaký je reálný dosah trysky?
Ačkoli trysky jsou nastavitelné, nejsou dostatečně flexibilní k dosažení oblasti zad.
Jaká je spotřeba energie?
Spotřeba energie obecně nebyla tak vysoká, jak by se mohlo na první pohled zdát. Díky dobré izolaci se vířivka během noci příliš neochladila, takže nebylo nutné ohřívat vodu před každým použitím.
Je vířivka odolná proti poškození?
Podle zkušeností je vířivka vyrobena z odolných materiálů, ovšem klapka pro nafukování se během tří týdnů částečně zlomila.
Co obsahuje balení?
V balení naleznete vířivku, návod k instalaci, dálkové ovládání a v některých obchodech můžete získat jako dárek podhlavníky.

Parametry

Název produktu: Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458
Typ produktu: Vířivky
Výrobce: Intex
Celoroční: ano
Výkon ohřevu: 2.2 kW
Smart aplikace: ano
Počet osob: 4
Barva: černé
Rozměry: 201 x 201 x 71 cm
Rychlost ohřevu vody: 1,5-2,5 °C/hod.
Solinátor: ano
Led osvětlení: ano
Objem vody: 795 l
Tvar: osmiúhelníkové
Počet trysek: 120 ks
Trysky: vzduchové
Kontrukce: nafukovací

Fotogalerie

Pozorování Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Posouzení: Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Verdikt: Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Poznámky k Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Shrnutí: Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Zkušenost s Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Průzkum Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Hodnocení: Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Analýza Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Hodnocení Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon 28458

Více než jen relaxace: Vířivky

Vybrat tu správnou: Klíčové aspekty

Jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru vířivky je určení, kolik lidí ji bude pravidelně využívat. Pokud hledáte menší možnost, vířivky pro 2 až 3 osoby jsou ideální volbou. Ty větší nabízí pohodlný prostor pro 4 až 8 osob.

Dále je třeba vzít v úvahu fyzický prostor, který máte k dispozici. Některé vířivky mohou být poměrně velké, zatímco jiné jsou navrženy tak, aby pasovaly do menších prostor. Změřte si tedy místo, kde plánujete vířivku umístit, aby jste se později vyhnuli nepříjemnostem.

Výhody a nevýhody vířivek

Vířivky mohou nabídnout nepopiratelné výhody. Působí relaxačně, zlepšují kvalitu spánku a podporují krevní oběh. Řada lidí je také využívá k rekonvalescenci po úrazech nebo fyzické terapii. Takovým zážitek přímo z pohodlí vašeho domova přeci jen stojí za to.

Nevýhody? Přiznávám, že existují. Vířivky jsou energetickými náročníky, a to jak co se týká jejich provozu, tak i údržby. Mějte na paměti, že náklady na elektřinu a vodu mohou být vysoké. Také je třeba pravidelně měnit filtry a čistit vodu.

Šance a rizika při nákupu

Při výběru vířivky je důležité vyhnout se některým běžným chybám. Důkladně prozkoumejte výrobce a ověřte si recenze ostatních zákazníků. Důležité je také zjistit, zda prodejce nabízí záruční servis a podporu.

Nedoporučuji šetřit na úkor kvality. Nízkocenové vířivky mohou být lákavé, ale často se ukázalo, že jejich životnost je mnohem kratší a náklady na jejich údržbu jsou vyšší.

Na druhou stranu, nákup vířivky může být skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody. Můžete těžit z jejích terapeutických přínosů a zlepšit tak svůj celkový životní styl. Vždyť kdo by odolal koupeli pod hvězdnou oblohou ve svém vlastním vířivém bazénu?

Nejprodávanější z kategorie vířivky