Přeskočit na obsah
Úvod » Sport » Běžecké pásy » Běžecké pásy Xiaomi

Srovnání a recenze nejlepších běžeckých pásů Xiaomi z testu 2024

Při výběru běžeckého pásu Xiaomi, je důležité zaměřit se na několik klíčových aspektů. První je motor. Jaký výkon by měl mít? Pro pravidelné domácí použití je dostatečný výkon okolo 2,5 HP, ale pokud plánujete intenzivnější tréninky, volte modely s výkonem 3 HP a více. Druhým aspektem je rozměr běžecké plochy. Měříte přes 180 cm? Pak by měla běžecká plocha mít minimálně délku 140 cm. A jak je to s šířkou? Pro pohodlný běh by měla být minimálně 50 cm. A jaké jsou vaše preference?

Velkou roli hraje také maximální rychlost, kterou pás nabízí. Pro běžné kondiční běhy postačí rychlost do 16 km/h, ale pokud jste zvyklí na intenzivnější tréninky, volte modely, které nabízí rychlost až 20 km/h. Nesmíme zapomenout ani na funkce a programy. Plánujete využívat přednastavené tréninkové programy nebo preferujete manuální nastavení? A co takhle funkce jako měření tepové frekvence nebo možnost připojení k fitness aplikacím? Xiaomi nabízí širokou škálu modelů, které tyto funkce podporují. A jaké jsou vaše požadavky?

Nejlepší běžecké pásy Xiaomi

Tabulka ukazuje aktuálně nejžádanější běžecké pásy Xiaomi na trhu:

Pořadí Obrázek Název Hodnocení Aktuální cena Nejlepší nabídka
TOP 1 Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro 95 % Zobrazit nabídky ab-com.cz
TOP 2 Xiaomi KingSmith WalkingPad A1 Xiaomi KingSmith WalkingPad A1 100 % Zobrazit nabídky alza.cz
TOP 3 Xiaomi KingSmith WalkingPad A1 PRO Xiaomi KingSmith WalkingPad A1 PRO Zobrazit nabídky ab-com.cz
TOP 4 Xiaomi OVICX I1 Xiaomi OVICX I1 Zobrazit nabídky apollos.cz
TOP 5 XIAOMI OVICX X3 Plus XIAOMI OVICX X3 Plus Zobrazit nabídky black-monday.cz

Srovnání hlavních parametrů

Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 ProXiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro Xiaomi KingSmith WalkingPad A1Xiaomi KingSmith WalkingPad A1 Xiaomi KingSmith WalkingPad A1 PROXiaomi KingSmith WalkingPad A1 PRO Xiaomi OVICX I1Xiaomi OVICX I1 XIAOMI OVICX X3 PlusXIAOMI OVICX X3 Plus
Ocenění TOP 1 TOP 2 TOP 3 TOP 4 TOP 5
Hodnocení 95 % 100 %
Cena Zobrazit nabídky Zobrazit nabídky Zobrazit nabídky Zobrazit nabídky Zobrazit nabídky
Typ produktu Běžecké pásy Běžecké pásy Běžecké pásy Běžecké pásy Běžecké pásy
Výrobce Xiaomi Xiaomi Xiaomi Xiaomi Xiaomi
Typ motorové motorové motorové motorové motorové
Nosnost 110 kg 100 kg 100 kg 120 kg 120 kg
Max. rychlost 10 km/h 6 km/h 5 km/h 12 km/h 20 km/h
Hmotnost 0.61 kg 28 kg 27 kg 55 kg 70 kg
Skládací ano ano ano - -

Vlastnosti běžeckých pásů Xiaomi, které byste měli zvážit

Uvažujete o nákupu běžeckého pásu Xiaomi? Skvělé, jste na správné cestě. Ale víte, na co se zaměřit při výběru? Já vám poradím.

Motor a jeho výkon

Motor je srdcem každého běžeckého pásu. U Xiaomi modelů se setkáte s výkony od 1,5 do 2 koní. Co to znamená pro vás? Čím vyšší výkon, tím rychleji běžecký pás zvládne naběhnout na požadovanou rychlost. A také, vyšší výkon znamená lepší zvládnutí náročnějších tréninků.

Maximální rychlost

Jak rychle chcete běhat? Xiaomi běžecké pásy nabízejí maximální rychlosti od 6 km/h až po 20 km/h. Pokud jste začátečník, možná vám bude stačit nižší rychlost. Ale pokud jste zkušený běžec, určitě budete potřebovat vyšší rychlost.

Tréninkové programy a aplikace

Chcete mít svůj trénink pod kontrolou? Xiaomi běžecké pásy nabízejí širokou škálu přednastavených tréninkových programů. Některé modely dokonce umožňují vytvoření vlastních programů. A co víc, většina Xiaomi běžeckých pásů je kompatibilní s aplikací Mi Home, která vám umožní sledovat a analyzovat svůj výkon.

Velikost a skladnost

Máte omezený prostor? Xiaomi má řešení i pro vás. Některé modely jsou skladné a po skončení tréninku je můžete snadno složit a uschovat. Ale nezapomeňte, že velikost běžeckého pásu ovlivňuje i jeho stabilitu a pohodlí při běhu.

Bezpečnostní prvky

Bezpečnost by měla být na prvním místě. Xiaomi běžecké pásy jsou vybaveny bezpečnostními prvky jako je nouzový stop nebo ochranný kryt motoru. Ale co je opravdu důležité? Měli byste se vždy ujistit, že běžecký pás má dostatečně dlouhé bezpečnostní madlo, které vám poskytne potřebnou oporu.

Garance a servis

Poslední, ale neméně důležitý bod je garance a servis. Xiaomi nabízí standardní dvouletou záruku na všechny své běžecké pásy. Ale co když se něco pokazí? Je dobré vědět, že máte k dispozici kvalitní servis.

Teď už víte, na co se zaměřit při výběru běžeckého pásu Xiaomi. Tak na co ještě čekáte? Vyberte si ten pravý a začněte běhat!

Porovnat ceny běžeckých pásů Xiaomi

Často kladené otázky

Jaký je hlavní rozdíl mezi běžeckými pásy Xiaomi a ostatními značkami?
Xiaomi se zaměřuje na integraci svých běžeckých pásů do chytré domácnosti. To znamená, že je můžete ovládat pomocí mobilní aplikace Mi Home a synchronizovat s dalšími Xiaomi produkty. Navíc, Xiaomi běžecké pásy jsou známé svým minimalistickým designem a kvalitním zpracováním.
Jaký model Xiaomi byste doporučil pro domácí použití?
Pro domácí použití je ideální model Xiaomi WalkingPad R1. Je kompaktní, skládací a lze ho snadno uschovat pod postel nebo za skříň. Navíc, má tichý motor, takže nebude rušit ostatní členy domácnosti.
Můžu na běžeckých pásů Xiaomi nastavit vlastní tréninkový program?
Ano, většina modelů Xiaomi umožňuje nastavit vlastní tréninkový program. Můžete si například nastavit rychlost, délku tréninku nebo střídat rychlé a pomalé intervaly. Vše lze nastavit přímo na pásu nebo pomocí mobilní aplikace.
Jak často bych měl běžecký pás Xiaomi udržovat?
Doporučuje se pravidelně kontrolovat stav běžeckého pásu a motoru. Pás by měl být čistý a hladký, bez viditelných poškození. Motor by měl být pravidelně očišťován od prachu. Pokud používáte pás intenzivně, měli byste ho také pravidelně lubrikovat. Konkrétní intervaly udržby závisí na intenzitě používání.
Je možné připojit běžecký pás Xiaomi k fitness aplikacím?
Ano, běžecké pásy Xiaomi lze připojit k některým fitness aplikacím. Například model Xiaomi WalkingPad R1 podporuje synchronizaci s aplikací Mi Fit, kde můžete sledovat svůj pokrok, nastavovat cíle a sledovat své výsledky.
Jaký je maximální sklon běžeckých pásů Xiaomi?
Maximální sklon se liší podle modelu. Například model Xiaomi MiJia WalkingPad má maximální sklon 5%, zatímco model Xiaomi Kingsmith K9 má maximální sklon až 15%. Před koupí se doporučuje zkontrolovat specifikace konkrétního modelu.

Pomohl vám článek?

4.75 / 5 (913 hodnocení)